Volta NXT Classic Toertocht

Praktische informatie

Alles dat je wilt weten over jouw deelname op 1 april.

Let op! De gravelroutes zijn niet uitgepijld en enkel via GPS/GPX te rijden. De overige routes zijn wel uitgepijld. 

Start & Finish

De start van de Volta NXT Classic Toertocht vindt plaats vanaf de Vroenhof te Eijsden (volg hiervoor de borden). De finish is op dezelfde locatie en blijft geopend tot 17:00 uur.

Starttijden:

  • 150 km: 08:00 - 09:00 uur
  • 120 km: 08:30 - 09:30 uur
  • 90 & 65 km: 09:00 - 10:00 uur
  • 75 km gravel: 09:00 - 10:00 uur

Verzorgingsposten

Er worden tijdens de toertocht diverse verzorgingsposten ingericht Hieronder zie je waar de verzorgingsposten zich bevinden op jouw route. Bij de start is er ook nog een bevoorrading zodat je goed voorbereid op weg kunt.

Verzorgingsposten:

Rugnummer

Een week voor de Volta NXT Classic Toertocht (afhankelijk van het moment van inschrijven) ontvang je een e-mail met je rugnummer. Deze mail is is belangrijk voor het afhalen van de startbescheiden.

NEEM E-MAIL MEE!
Print deze mail uit en neem deze mee (of zorg dat je deze op je telefoon kunt laten zien)! De startbescheiden kun je afhalen op maandag 1 april tussen 07:00 uur en 10:00 uur op de Vroenhof te Eijsden.

Ongeval

Mocht je betrokken raken bij een ongeval, dan kun je contact opnemen met het alarmnummer. Bel bij ongevallen tijdens de toertocht ons alarmnummer: +31(0)43-2041159

Pechdienst

Tijdens de Volta NXT Classic Toertocht zal er door de organisatie worden gezorgd voor technische ondersteuning onderweg. Voor pechgevallen is er een alarmnummer: +31(0)43-2041159

Sportograf

Tijdens de Volta NXT Classic Toertocht word je gefotografeerd door Sportograf. Ongeveer drie dagen na afloop van de toertocht kun je de foto’s bestellen. Na de toertocht plaatsen wij op onze Facebookpagina een link naar de website van Sportograf. Wanneer je hier je startnummer invult, vind je jouw foto’s terug.

Afspuitplek

Na de rit kun je jouw fiets weer laten stralen op de aangewezen plekken: Zoerbeemden en Rijckholt.

Toiletten

Bij zowel de start/finish als de verzorgingsposten onderweg zorgen wij voor voldoende toiletvoorzieningen.

Sportmassage

Geniet bij de finish van een gratis sportmassage. Gun jezelf dit welverdiende moment van ontspanning en herstel!

Verkeersregelaars / Motards

Onderweg word je geassisteerd door verkeersregelaars en motards. Zij waken over jouw veiligheid en die van anderen. Verkeersregelaars zullen de bestaande verkeerssituatie handhaven (je krijgt dus GEEN voorrang). Instructies van verkeersregelaars en motards dien je ten alle tijden op te volgen. Wij zullen streng optreden tegen overtredingen.

Parkeren

Deelnemers kunnen parkeren op de Trichterweg in Eijsden. Je kunt hiervoor de borden volgen wanneer je in de buurt van Eijsden komt. Op de parkeerplaatsen zijn tevens enkele toiletten aanwezig. Wij verzoeken je vriendelijk doch dringend om niet in de kern van Eijsden te parkeren.

Reglement

Tja, regeltjes, in een ideale wereld zijn ze overbodig. Om een evenement als de Volta NXT Classic Toertocht soepel te laten verlopen, zijn echter toch wat spelregels nodig. In het reglement - dat je hier kunt inzien - kun je ze allemaal terugvinden.

Douchegelegenheid

Een lekkere douche na afloop?
Dat kan bij VV Eijsden, Ingenieur Rocourstraat 13 B, 6245 AC Eijsden tussen 12.00 en 17.30uur.

We zijn hier te gast, dus hou het a.u.b. schoon!

Contact

Withuisveld 8
6226 NV Maastricht
+31 (0)43 203 00 15
info@voltanxtclassic.nl

Wil je door ons op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom de Volta NXT Classic? Klik dan op onderstaande button om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Stichting Hel van het Mergelland

NL03RABO0167885952 
BTW Nr: NL855587787B01
KvK: 41076931

REGLEMENT
PRIVACY & COOKIE STATEMENT