13e editie Volta NXT Classic Toertocht

Paasmaandag 1 april 2024

Klaar om met je racefiets een van Limburgs mooiste toertochten te gaan fietsen? Met vijf verschillende routes en afstanden, biedt de toertocht van de Volta NXT Classic routes die geschikt zijn voor (bijna) alle niveau's. De korte, 65 kilometer lange route is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor de iets minder ervaren fietsen, die toch wil komen genieten van al het moois dat Zuid-Limburg op het gebied van fietsen te bieden heeft. Deze route is ook geschikt voor de iets meer ervaren fietser, die gewoon rustig aan het fietsseizoen wil beginnen.

Haal jij de racefiets niet van stal voor een toertocht onder de 100km? Ook dan hebben we twee prachtige routes voor jou uitgestippeld!

Geen zin om met de racefiets op pad in gaan? Dit jaar hebben we speciaal voor de liefhebbers ook een 75 kilometer lange gravel route op het programma staan. Stap jij dus liever op de gravelbike om Zuid-Limburg te verkennen buiten de gebaande paden om? Dan is deze route helemaal voor jou gemaakt!

This image for Image Layouts addon

Inschrijven

Grijp nu je kans en schrijf je in voor de Volta NXT Classic Toertocht op Paasmandag, op 1 april 2024! Bereid je voor op een dag vol avontuur en fietsplezier, omgeven door het prachtige landschap van Zuid Limburg.

Inschrijven
This image for Image Layouts addon

Routes

Klaar om met je racefiets een van Limburgs mooiste toertochten te gaan fietsen? Met vijf verschillende routes en afstanden, biedt de toertocht van de Volta NXT Classic routes die geschikt zijn voor (bijna) alle niveau's.

Routes
This image for Image Layouts addon

Bedrijventocht

Indien je op zoek bent naar een sportieve uitdaging met bijvoorbeeld collega's of relaties, of als je een leuk bedrijfsuitje wilt organiseren, dan is onze bedrijventocht de perfecte gelegenheid!

Bedrijventocht
This image for Image Layouts addon

Praktische info

Hier vind je alle praktische informatie die je nodig hebt voor een soepele deelname aan ons evenement. Van faciliteiten en starttijden tot informatie over de verzorgingsposten onderweg, je kunt het allemaal hier vinden.

Praktische info
This image for Image Layouts addon

Dikke Banden Race

Hier vind je alle info over de Dikke Banden Race. Speciaal ontworpen voor jonge fietsers, biedt de Dikke Banden Race een unieke kans voor kinderen om de opwinding van het wielrennen te ervaren.

Dikke Banden Race

Contact

Withuisveld 8
6226 NV Maastricht
+31 (0)43 203 00 15
info@voltanxtclassic.nl

Wil je door ons op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom de Volta NXT Classic? Klik dan op onderstaande button om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Stichting Hel van het Mergelland

NL03RABO0167885952 
BTW Nr: NL855587787B01
KvK: 41076931

REGLEMENT
PRIVACY & COOKIE STATEMENT