Volta NXT Classic

Bewonersinformatie

Onderstaande informatie heeft betrekking op de editie van 2024.

This image for Image Layouts addon

Inwoners en ondernemers Eijsden

Voor inwoners in Eijsden is er een bewonersbrief opgesteld. Deze wordt tevens bij u in de bus bezorgd. De volledige tekst van de brief kunt u via onderstaande button raadplegen.
Daarnaast kan via de route buttons ook worden genavigeerd naar de route van de mannen- en vrouwenwedstrijd op zaterdag 30 maart.

Bewonersbrief Eijsden
This image for Image Layouts addon

Inwoners en ondernemers regio

Voor inwoners van de regio, direct gelegen aan het parcours is er een bewonersbrief opgesteld. Deze wordt tevens bij u in de bus bezorgd. De volledige tekst van de brief kunt u via onderstaande button raadplegen. Daarnaast kan via de route buttons ook worden genavigeerd naar de route van de mannen- en vrouwenwedstrijd op zaterdag 30 maart.

Bewonersbrief regio
This image for Image Layouts addon

Route Mannenwedstrijd

Indien u interesse heeft om de route van de mannenwedstrijd te bekijken, kunt u via onderstaande link navigeren naar de route van de mannenwedstrijd. Hier vindt u ook een doorkomsttijdenschema waarin u de verwachte doorkomsttijden kunt terugvinden, op deze manier heeft u een indicatie wanneer de wedstrijd bij u passeert. 

Route Mannenwedstrijd
This image for Image Layouts addon

Route Vrouwenwedstrijd

Indien u interesse heeft om de route van de vrouwenwedstrijd te bekijken, kunt u via onderstaande link navigeren naar de route van de vrouwenwedstrijd. Hier vindt u ook een doorkomsttijdenschema waarin u de verwachte doorkomsttijden kunt terugvinden, op deze manier heeft u een indicatie wanneer de wedstrijd bij u passeert. 

Route Vrouwenwedstrijd
This image for Image Layouts addon

Routes Toertocht

Als u de routes van de toertocht wilt bekijken en de verwachte doorkomsttijden wilt zien, kunt u op onderstaande link klikken. Daar vindt u ook het doorkomsttijdenschema, zodat u weet wanneer de toertocht langs uw locatie komt.

Routes Toertocht

Contact

Withuisveld 8
6226 NV Maastricht
+31 (0)43 203 00 15
info@voltanxtclassic.nl

Wil je door ons op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom de Volta NXT Classic? Klik dan op onderstaande button om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Stichting Hel van het Mergelland

NL03RABO0167885952 
BTW Nr: NL855587787B01
KvK: 41076931

REGLEMENT
PRIVACY & COOKIE STATEMENT