Bedrijventocht Volta NXT Classic

Paasmaandag 1 april 2024

Op zoek naar een sportieve uitdaging met bijvoorbeeld collega's of relaties, of naar een leuk bedrijfsuitje? Doe mee aan onze bedrijventocht! Het doel van de bedrijventocht is om zakelijke relaties in een sportieve, ontspannen omgeving tot elkaar te brengen of wel te (laten) netwerken. De bedrijventocht is een ideale gelegenheid voor bedrijven als relatiedag en wellicht ook voor een personeelsuitje. Voor meer informatie of aanvullende wensen neem contact met ons op via info@voltanxtclassic.nl.

This image for Image Layouts addon

Wat kun je verwachten?

Een compleet pakket waarbij je voor de start kunt genieten van een heerlijk ontbijt en na de finish van een heerlijk buffet en allerlei lekkere drankjes.

ONTVANGST
's Ochtends ben je vanaf 08:00 uur welkom in ons VIP Paviljoen op de Vroenhof te Eijsden, waar je de dag start met een heerlijke kop koffie, broodje en fruit. Er is een gelegenheid om om te kleden in de directe nabijheid van het VIP Paviljoen.  

START
Tussen 08:00 en 10:00 uur start je op eigen gelegenheid aan de Volta Limburg Classic toertocht. Je hebt de mogelijkheid te kiezen uit de afstanden 65, 90, 125 en 150 km of een graveltocht van 75 km. 

FINISH
Na afloop krijg je toegang tot het VIP Paviljoen aan de Vroenhof waar je kunt genieten van een uitgebreid buffet en allerlei heerlijke drankjes. Het VIP Paviljoen sluit rond 18:00 uur. Tevens is er een douchegelegenheid gefaciliteerd nabij het VIP Paviljoen. 

PRIJS?
Deelname aan de Volta Limburg Classic toertocht inclusief het VIP Ontbijt én de VIP Middag kost €90,00 exclusief BTW per deelnemer. Bij groepen zijn aanvullende wensen bespreekbaar en kan maatwerk geleverd worden. 

Schrijf je nu in voor de bedrijventocht

Contact

Withuisveld 8
6226 NV Maastricht
+31 (0)43 203 00 15
info@voltanxtclassic.nl

Wil je door ons op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom de Volta NXT Classic? Klik dan op onderstaande button om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Stichting Hel van het Mergelland

NL03RABO0167885952 
BTW Nr: NL855587787B01
KvK: 41076931

REGLEMENT
PRIVACY & COOKIE STATEMENT