Tom Dumoulin start zaterdag 2 april in Eijsden tijdens de Volta Limburg Classic. Dumoulin is de aangewezen kopman van de formatie van Team Jumbo-Visma. Met nog twee en een halve week voor de boeg, begint het deelnemersveld van de 47ste editie van de Volta Limburg Classic steeds meer vorm te krijgen. In totaal zullen er 4 WorldTour-ploegen en 5 Pro-continentale ploegen aan de start verschijnen.

Tom Dumoulin kende een hobbelige start van het wielerseizoen. De Maastrichtenaar moest eerder dit jaar al een trainingskamp in Spanje en Strade Bianche aan zich voorbij laten gaan, maar is inmiddels fit genoeg om te starten in Eijsden. “De Volta Limburg Classic kende dit jaar al een zeer mooi deelnemersveld. We willen in Eijsden altijd de beste renners aan de start hebben en dat Dumoulin nu op de startlijst staat is fantastisch. Dumoulin kan bij ons op een warm onthaal rekenen.”, aldus koersdirecteur Roy Packbier.

De Volta Limburg Classic voor heren en dames wordt zaterdag 2 april verreden. Start- en finishlijn zijn weer getrokken in de Diepstraat te Eijsden.
Contact

Withuisveld 8
6226 NV Maastricht
+31 (0)43 203 00 15
info@voltanxtclassic.nl

Wil je door ons op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom de Volta NXT Classic? Klik dan op onderstaande button om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Stichting Hel van het Mergelland

NL03RABO0167885952 
BTW Nr: NL855587787B01
KvK: 41076931

REGLEMENT
PRIVACY & COOKIE STATEMENT