Kom niet naar start en finish Volta Limburg Classic
De toertocht (zaterdag) en de vrouwen- en mannenwedstrijd (zondag) van de Volta Limburg Classic gaan ondanks de nieuwe coronamaatregelen voor (sport)evenementen door. Toch gelden er enkele restricties. We hebben de maatregelen voor je op een rijtje gezet: 

Toertocht:
▪ De anderhalve meter maatregel blijft gelden, óók op de Vroenhof na de Toertocht. Er zijn genoeg zitplaatsen voor deelnemers.

Wedstrijd:
▪ De Diepstraat in Eijsden zal van tweehonderd meter vóór tot honderd meter ná de finish worden afgesloten voor publiek.
▪ Het dragen van mondkapjes binnen deze zone is verplicht.
▪ Terrassen blijven toegankelijk voor geaccrediteerden, bewoners en bezoekers.

Desalniettemin kunnen wij niet wachten om a.s. zaterdag in zomerse sferen, het startschot van de Volta Limburg Classic te geven. We hopen jou te mogen verwelkomen tijdens de toertocht of ergens langs de kant op zondag 18 juli. Kijk je liever vanuit thuis? Dat kan ook! De Volta Limburg Classic is de hele dag live te volgen via L1 TV en radio.

Contact

Withuisveld 8
6226 NV Maastricht
+31 (0)43 203 00 15
info@voltanxtclassic.nl

Wil je door ons op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom de Volta NXT Classic? Klik dan op onderstaande button om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Stichting Hel van het Mergelland

NL03RABO0167885952 
BTW Nr: NL855587787B01
KvK: 41076931

REGLEMENT
PRIVACY & COOKIE STATEMENT