Van oud wielershirt naar nieuwe toekomst met Velor!

Geweldig nieuws! We gaan de eerste écht circulaire wielershirts creëren. De groenere toekomst van de fietsindustrie is begonnen en laten we samen de cirkel sluiten. 

Hoe werkt het?

  • Neem je oude jersey mee naar de Volta NXT Classic
  • Vind ons bij de Velor stand en lever het oude shirt hier in.
  • Als dank voor het inleveren, krijg je 20% korting op je volgende Velor jersey.
  • Gefeliciteerd! Je hebt een blijvende verandering teweeggebracht voor de planeet

Wie is Velor?

Bij Velor combineren we comfort met duurzaamheid om de ultieme fietservaring te bieden.Wij geloven in een groenere toekomst door het recyclen van jouw versleten fietsshirts.

Van het eerste idee tot de laatste steek, bij Velor draait alles om het creëren van een harmonie tussen ongekend comfort en de zorg voor onze planeet.

Met oog voor detail ontwerpen wij tijdloze fietskleding die jouw rit niet alleen comfortabeler maar ook bewuster maakt. Onze collecties zijn het resultaat van innovatief denken, gerecyclede materialen en een belofte aan de aarde: altijd circulair, altijd verantwoord.

Bij Velor geloven we dat elke fietstocht kan bijdragen aan een grotere missie. Het gaat om het gevoel van vrijheid op twee wielen, terwijl we samen werken aan een groenere toekomst en een gezondere samenleving.

 

Image

Contact

Withuisveld 8
6226 NV Maastricht
+31 (0)43 203 00 15
info@voltanxtclassic.nl

Wil je door ons op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom de Volta NXT Classic? Klik dan op onderstaande button om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Stichting Hel van het Mergelland

NL03RABO0167885952 
BTW Nr: NL855587787B01
KvK: 41076931

REGLEMENT
PRIVACY & COOKIE STATEMENT