Wagenpark VNC verduurzaamd

Als organisatie van de Volta Next Classic zetten wij een volgende stap naar een duurzamer evenement door de inzet van een elektrisch wagenpark in onze mooie wielerkoers. We willen een inspirerend voorbeeld zijn in de wielerwereld en laten zien wat er mogelijk is op het gebied van verduurzaming.

Met de gewaardeerde duurzame partners Hekkert, Enterprise en Wealer aan onze zijde, maken we onze groene ambitie werkelijkheid. Hoewel het niet gemakkelijk was, gezien de strikte eisen van de UCI, waaronder de noodzaak van auto’s met een open dak voor de jury, en de vereiste actieradius voor de volledige koerslengte, zijn we trots om te melden dat we onze wagenparkverduurzaming hebben gerealiseerd.

Naast de elektrische auto’s gaan we zelfs nog een stap verder met onze duurzame partner Heijmans. Zij hebben ons een elektrische hoogwerker ter beschikking gesteld te gebruiken als camerapunt om fraaie beelden te schieten van de mooiste finishstraat van Nederland.

Maar dat is nog niet alles. We zetten onze duurzaamheidsinspanningen voort door onze VIP's te vervoeren met elektrische bussen. Hiermee bieden we onze gasten naast een luxueus ook een groen transport aan.

Deze initiatieven dragen bij aan het versterken van de Volta Next Classic als een symbool van vooruitgang, waar sport en duurzaamheid hand in hand gaan. We kijken ernaar uit om dit pad van duurzame ontwikkeling verder te bewandelen en anderen te inspireren om ons voorbeeld te volgen.

Contact

Withuisveld 8
6226 NV Maastricht
+31 (0)43 203 00 15
info@voltanxtclassic.nl

Wil je door ons op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom de Volta NXT Classic? Klik dan op onderstaande button om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Stichting Hel van het Mergelland

NL03RABO0167885952 
BTW Nr: NL855587787B01
KvK: 41076931

REGLEMENT
PRIVACY & COOKIE STATEMENT